1 min læsningFCK-profil efter 4-2 nederlag: Vi er alt for sårbare

De danske mestre fra F.C. København tabte søndag eftermiddag med 4-2 mod Viborg, og efter kampen var FCK-profilen Rasmus Falk ikke sen til at erkende, at det var en alt for dårlig indsats.

1 min læsning
FCK tabte søndag 4-2 mod Viborg FF i Superligaen
Foto: Ritzau Scanpix

F.C. København leverede en indsats, der mindede om alt andet end et mesterhold.

I hvert fald i de store perioder af kampen, hvor Viborg udspillede FCK og scorede fire mål. Efter kampen var midtbaneprofilen Rasmus Falk også ærlig og ligefrem i et interview lige efter slutfløjtet.

– Vi lukker for nemme mål ind. Vi spiller jo bedre i perioder, end vi har gjort i de første to kampe i sæsonen, men vi er alt for nemme at score imod, og vi er alt for sårbare. Og det skal vi have kigget på, for det er ikke godt nok at lukke fire mål ind, sagde Falk efter kampen til 6’eren.

– Vi må ikke lukke fire mål. Det er ikke godt nok. Det er der ingen, der er tilfredse med. Det skal vi have vendt hurtigst muligt, fordi det er der ingen omkring F.C. København, der er tilfredse med.

Viborg overkom dårlig start og nedlagde et svingende FCK-hold

Rasmus Falk og F.C. København har efter tre kampe i Superligaen tre point på kontoen og ligger lige nu nummer otte i Superligaen.

Næste kamp for FCK er lokalderbyet mod Brøndby, som de møder på næste søndag den 7. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer