1 min læsningMedie: Leicester afviser Newcastle-bud på Maddison

Newcastle United-manager Eddie Howe skulle angiveligt have set sig lun på Leicester-spilleren James Maddison, men i første omgang afviser Leicester at sælge.

1 min læsning
James Maddison Newcastle
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der skal mere end 355 millioner kroner på bordet, hvis Leicester skal sælge James Maddison.

Lørdag skriver The Guardian, at Leicester har afvist et sådan bud på midtbaneprofilen fra nyrige Newcastle, men det er ikke usandsynligt, at den nordøstengelske klub vender tilbage med et nyt og forbedret bud.

Leicester betalte selv 220 millioner kroner for Maddison, da de i 2018 hentede den nu 25-årige engelske landsholdsspiller i Norwich.

Derfor kommer det heller ikke som den store overraskelse, at Newcastle ikke har succes med sit første bud på spilleren, der i sidste sæson scorede i alt 18 mål i alle turneringer for Brendan Rodgers mandskab.

Leicester City er den eneste klub i Premier League, der endnu ikke har forstærket sig i dette transfervindue, men ifølge The Guardian kræver det, at Brendan Rodgers først sælger spillere.

Medie: Chelsea vil hente endnu en forsvarsspiller – denne gang i Leicester

Af den grund kan Eddie Howe og ‘The Magpies’ have heldet med sig, hvis de vender tilbage med et nyt og forbedret bud.

James Maddison fik debut for det engelske landshold i en EM-kvalifikationskamp mod Montenegro i november 2019. Siden er det dog ikke blevet til nogen optrædener for Gareth Southgates mandskab.

Timeline

Notifications

Notifikationer