1 min læsningLewandowski vil føre an i Barca: Ikke altid ord der er afgørende

Robert Lewandowski ser sig selv indtage rollen som en af lederne i FC Barcelona.

1 min læsning
Robert Lewandowski FC Barcelona leder
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 23: Robert Lewandowski #12 of Barcelona warms up before a preseason friendly match against Real Madrid at Allegiant Stadium on July 23, 2022 in Las Vegas, Nevada. Barcelona defeated Real Madrid 1-0. Ethan Miller/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

Gerard Piqué, Sergio Busquets og Jordi Alba.

FC Barcelona besidder en række veteraner, som i en årrække har taget lederrollen på sig. Men med Lewandowskis ankomst kan de tre spanierne få selskab.

Lewandowski udskammer Bayerns argumenter: ‘Bullshit!’

I et intervierview med ESPN fortæller den 34-årige stjerneangriber, at han sagtens ser sig selv i rollen som leder i FC Barcelona, som han netop er ankommet til denne sommer.

– Det er en stor mulighed for mig at være personen, der kan lede holdet på banen med mit kropssprog for at vise gutterne, at det ikke betyder noget, hvor mange mål vi har scoret – vi kan score endnu flere, lyder det fra Lewandowski til ESPN.

Netop kropssproget kan få en afgørende betydning for medspillernes mentalitet og kampresultaterne i fremtiden.

– Nogle gange er det ikke altid ordene, der er afgørende. Hvad man siger er selvfølgelig vigtig, men endnu vigtigere er hvad man viser med sit kropssprog. Hvad man gør og hvad man forventer af sig selv. Jeg ved, at mine holdkammerater er klar til at følge, siger polakken.

Robert Lewandowski har fortsat ikke sendt bolden i netmaskerne for FC Barcelona i hans to første testkampe for catalanerne.

Den mulighed for han igen natten til søndag, hvor New York Red Bulls tager imod.

Timeline

Notifications

Notifikationer