1 min læsningLewandowski udskammer Bayerns argumenter: ‘Bullshit!’

Robert Lewandowski er yderst utilfreds med Bayerns håndtering af og grundlag for polakkens exit.

1 min læsning
Robert Lewandowski Bayern Bullshit
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - JULY 19: Robert Lewandowski of FC Barcelona warms up before a preseason friendly against Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on July 19, 2022 in Fort Lauderdale, Florida. Michael Reaves/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

Robert Lewandowski har åbnet et nyt kapitel i FC Barcelona efter otte sæsoner i Bayern München.

Skiftet var langt undervejs, og rygterne om angriberens potentielle skifte udsprang fra klubben selv ifølge Lewandowski. Rygterne gik på, at Bayerns interesse i Erling Haaland fik polakken til at søge mod nye udfordringer – men nu svarer målmageren tilbage.

I et interview med ESPN revser Lewandowski nemlig sin tidligere arbejdsgiver for at have tilfredsstillet fansene med en løgn på stjernespillerens bekostning.

– Det havde ikke noget med Erling og gøre. Alt det der skete de sidste par uger i Bayern handlede naturligvis om politik. Klubben (Bayern, red.) prøvede at finde et argument for, hvorfor de ville sælge mig til en anden klub, inden det blev for svært at forklare – måske overfor fansene, forklarer Lewandowski til ESPN og uddyber.

– Og jeg blev nødt til at acceptere, at selvom de sagde en masse ‘bullshit’, så var det lort, der blev sagt om mig. Det var ikke sandt, men i sidste ende vidste jeg, at fansene stadig bakkede mig op.

Robert Lewandowski scorede 344 mål i 375 kampe for Bayern München fra 2014-2022.

Timeline

Notifications

Notifikationer