3F Superligaen

Kendte Bo Henriksen til sin fyring allerede inden avancementet i Europa? – Ja siger ekspert

Bo Henriksen er igennem efterhånden mange sæsoner blevet kendt for sine vilde jubelscener, sin umiddelbarhed og ikke mindst sit generelle væsen. Ved nærmere eftersyn var der ingen af delene, da han og FC Midtjylland tirsdag spillede sig videre i Champions League-kvalifikationen på Cypern, og det er der en grund til, mener ekspert.

Bo Henriksen
Foto: AFP/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen kan godt lide at vinde fodboldkampe.

Det postulat er der næppe nogen danske fodboldfans, der vil stille spørgsmålstegn ved.

Fremover bliver det dog ikke i spidsen for FC Midtjylland, at den karismatiske fynbo kommer til at vinde fodboldkampe, efter han torsdag blev fyret hos de danske pokalvindere.

Efter fyringen forklarede FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, at man havde informeret Bo Henriksen om dennes afskedigelse i lufthavnen, da FCM-truppen vendte hjem fra Cypern, hvor de netop havde sikret sig videre avancement i Champions League-kvalifikationen.

Den forklaring sættes der dog spørgsmålstegn ved hos TV3 Sports fodboldekspert og tidligere FC Midtjylland-træner Allan Kuhn, som efter sejren i straffesparkskonkurrencen mod cypriotiske Larnaca så en reaktion fra Bo Henriksen, som virkede ukarakteristisk.

– Jeg synes allerede man kunne se på Bo efter resultatet, man ser ham gå ind i omklædningsrummet, og det er ikke lig Bo Henriksen (..) Da jeg så det, tænkte jeg, der er et eller andet, der ikke stemmer, lyder det fra Allan Kuhn.

– At FC Midtjylland siger, at han først fik besked efter kampen efter de fløj hjem, der tror jeg, at Bo har fået et eller andet hint, eller han har kunnet føle det eller mærke det på en eller anden måde, ellers reagerer Bo Henriksen ikke på den her måde, lyder det videre fra Bo Henriksen.

Du kan se situationen og høre hele interviewet med Allan Kuhn i klippet over artiklen.

Den bornholmske fodboldekspert mener desuden, at fyringen af Bo Henriksen rent timingsmæssigt virker mærkelig.

– Når man leverer resultater for en fodboldklub, så plejer man som regel af få lidt længere snor. Bo er kommet i europæisk gruppespil to gange, han har vundet pokalen. De er ikke startet særlig godt ud i starten af Superligaen, men de klarede den i europæisk fodbold med lodder og trisser, lyder det fra Kuhn.

47-årige Bo Henriksen nåede at stå i spidsen for FC Midtjylland 55 gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P