1 min læsningSteinlein jublende lykkelig: Så meget tjener FCM på videre avancement

Claus Steinlein fortalte efter den samlede sejr over AEK Larnaca, hvad et europæisk gruppespil indbringer klubben.

1 min læsning
Claus Steinlein (FCM Direktør) under superligakampen mellem FC Midtjylland og Randers FC i Herning fredag den 15. juli 2022. 1. spillerunde i Superligaen.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland vandt tirsdag aften over AEK Larnaca efter straffesparkskonkurrence. Noget der indbringer klubben en del millioner.

Det fortæller direktør Claus Steinlein til TV3+ efter kampen på en telefonforbindelse fra Cypern umiddelbart efter kampen.

– Man kan ikke sige det helt præcist, men i vores hovedregning, så siger vi 50-60 millioner vi som minimum får i overskud, på sådan en turnering her. Så er det klart, at man kan komme lidt længere, vinde lidt flere kampe og tabe lidt flere (så tjener man mere red:), siger han og forsætter.

HIGHLIGHTS: FC Midtjylland slår Larnaca efter dramatisk straffesparkskonkurrence

– 50 millioner er ikke skudt helt ved siden af, og så giver det os muligheden for, at profilere klubben og det er næsten endnu vigtigere. Både i forhold til at tiltrække spillere, men også sponsorere, og vi er blevet et internationalt hold, som man kan stole på hvert år, slutter en rigtig glad Claus Steinlein af.

Efter deres videre avancement, skal FC Midtjylland nu op imod SL Benfica i tredje runde af kvalifikationen til Champions League-gruppespillet.

Timeline

Notifications

Notifikationer