Serie A

Gode nyheder: Kaptajn Kjær kan komme i aktion i morgen – første kamp i otte måneder

Den 33-årige AC Milan-profil Simon Kjær er tilbage på græstæppet efter sin længerevarende korsbåndsskade. I morgen kan han få spilletid, når milaneserne spiller testkamp.

Simon Kjær er tilbage for AC Milan
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

Landsholdskaptajn for Danmark og fanfavorit i AC Milan er to titler, som Simon Kjær stolt kan skrive på sit aktive CV.

Forsvarsprofilen har dog ikke været i aktion siden 1. december sidste år, hvor han uheldigvis fik revet sit korsbånd i stykker i en Serie A-kamp mod Genoa. Men nu er der godt nyt for både Milan-chefen Stefano Pioli og landstræneren Kasper Hjulmand.

Rygtebørsen: PSG handler i RB Leipzig, Barca tæt på fransk forsvarsstjerne og muligt Schmeichel-exit

Simon Kjær er nemlig tilbage på træningsbanen, og ifølge italienske Tuttosport, kan han se frem til spilleminutter i morgen i en testkamp mod østrigske Wolfsberger, der desuden har den tidligere Randers FC-stopper Simon Piesinger i truppen.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dermed kan kaptajn Kjær endelig spille en kamp efter mere end otte måneders fravær fra fodboldbanerne.

AC Milan endte som bekendt med at vinde det italienske mesterskab i seneste sæson. I videoplayeren øverst i artiklen kan du se deres hyldes til den danske forsvarskrumtap.

På vej til Premier League? Nu svarer eftertragtet Napoli-stjerne på rygterne

Horsens-fødte Simon Kjær har spillet 72 kampe for Milano-klubben med ét mål og to målgivende afleveringer til følge. Han har tidligere spillet i blandt andet FC Midtjylland, Lille, Fenerbahce, AS Roma, Atalanta og Sevilla.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P