International Fodbold

PSG vandt i sikker stil mod japansk bundhold – Mbappé, Messi og Neymar sørgede for tenniscifre

Paris Saint-Germain er rejst til Japan for at gøre sig klar til den næstkommende sæson. I dag mødte de så Gamba Osaka på Panasonic Stadium i Suita - og det endte med intet mindre end en magtdemonstration af den franske kongeklub.

Kylian Mbappe PSG Real Madrid Florentino Perez
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe reacts after scoring a goal during PSG's Japan Tour football match against Urawa Reds at the Saitama Stadium in Saitama on July 23, 2022. (Photo by Toshifumi KITAMURA / AFP)

Den franske kongeklub Paris Saint Germain befinder sig i Japan, hvor de forbedreder sig til den næste sæson med Ligue 1, Coupe de France og Champions League-fodbold.

I dag ventede deres fjerde testkamp så mod japanske Gamba Osaka, der indtager en bundplads i den bedste japanske række J-League. Men modstanderen var ikke i nærheden af at kunne spille op med de franske giganter, der vandt hele 6-2.

Her stod det hurtigt klart, hvem der skulle løbe med sejren, da PSG efter et større spilovertag kunne bringe sig foran efter 28 minutters spil ved spanske Pablo Sarabia. Blot tre minutter efter gjorde Neymar det til 2-0 på et straffespark.

Sommeroprydning i fransk mesterklub: 11 spillere står for skud!

Der skulle dog kun gå få minutter efter Neymars scoring til 2-0, før Osaka fik reduceret ved Keisuke Kurokawa. Reduceringsglæden var dog kortvarig, da Nuno Mendes udbyggede PSG-føringen til 3-1 allerede tre minutter efter. Inden pausefløjtet kunne Lionel Messi så endelig få scoret sit mål, efter at have haft nogle fine chancer i løbet af kampen. 4-1.

I anden halvleg fordoblede Neymar sin målkonto, da han gjorde det til 5-1 efter en times spil. Herefter kom verdensstjerne Kylian Mbappé på banen, men til alles overraskelse var det den 22-årig japaner Hiroto Yamami, der reducerede til 2-5 efter 70 minutters spil. Men Mbappé kunne dog nå, at score en enkelt gang, da han køligt eksekverede et straffespark til scoring kort før tid. 6-2 til franskmændene.

PSG har desuden vundet 2-0, 2-1 og 3-0 over de japanske hold, de har mødt indtil videre. Senest var det Alexander Scholz’ Urawa Red Diamonds, der fik en lektion af de franske mestre.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P