Europæisk Fodbold

HIGHLIGHTS: Se Mbappé parkere tidligere FCN’er og score i suveræn PSG-sejr

Paris Saint-Germain er i gang med at forberede sig til den kommende sæson, og det gik lørdag udover Urawa Red Diamonds i en venskabskamp.

Kylian Mbappé viser allerede nu flotte takter og scorer et flot mål mod Urawa Red Diamonds

Paris Saint-Germain formåede inden sommerferien at forlænge kontrakten med Kylian Mbappé, og det glæder de sig nok allerede over, selvom sæsonen ikke er startet endnu.

Den franske verdensstjerne var i fint spillehumør lørdag, da PSG vandt med 3-0 i en venskabskamp i Japan mod Urawa Red Diamonds, der hverken havde Alexander Scholz eller Kasper Junker med i truppen.

Urawa startede kampen bedst, men der var kun én ting, der stod tilbage ved pausen: Kylian Mbappés flotte mål hvor han først godt og grundigt tog røven på den tidligere FC Nordsjælland-spiller David Moberg Karlsson og derefter scorede til 2-0.

I anden halvleg kom Messi og Neymar på banen, mens Mbappé gik ud. Ind kom også tredjemålmand Sergio Rico for PSG, der lavede en Gordon Banks inspireret redning 20 minutter inde i halvleg.

Kampen blev reelt lukket med scoringen til 3-0 ved Arnaud Kalimuendo med et lille kvarter igen.

Urawa 0 – 1 PSG (Pablo Sarabia 16′)

Urawa 0 – 2 PSG (Kylian Mbappé 35′)

Urawa 0 – 3 PSG (Arnaud Kalimuendo 76′)