Champions League

FCM-profil inden Europa-opgør: Vi skal gå videre

FC Midtjylland fik skuffende 1-1 hjemme mod AEK Larnaca i Champions League-kvalifikationen. Tirsdag venter returopgøret og for midtjydernes midtbaneprofil er opskriften klar.

Raphael Onyedika vil gå videre mod AEK Larnaca
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

1-1 hjemme mod AEK Larnaca var ikke et drømmeresultat, da FC Midtjylland i sidste uge tog fat på kvalifikationen til Champions League.

Derfor er planen også helt klar for klubbens midtbaneprofil Raphael Onyedika inden tirsdagens returopgør på Cypern.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Der er ikke nogen anden mulighed end at vinde. Vi skal gå videre til næste runde. Det kræver, at vi tager vores chancer, når vi får dem. Vi spillede os til mange store målchancer sidst men misbrugte dem. Jeg synes, vi har gode muligheder, så længe vi formår at udnytte vores chancer, siger Raphael Onyedika til klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland skriver kontrakt med talentfuld stopper fra samarbejdsklub

Hvis det lykkedes FC Midtjylland at vinde over AEK Larnaca er klubben som minimum sikret en plads i Europa League samtidig med, at drømmen om Champions League fortsat kan gå i opfyldelse. De europæiske kampe er utrolig vigtig for den 21-årige midtbanespiller.

– Det betyder virkelig meget at spille europæisk fodbold. Det er uundværlig erfaring, som gør, at man kan udvikle sig endnu mere som fodboldspiller, siger Raphael Onyedika.

Sisto tilbage på førsteholdet: Det var ikke et ønskescenarie for nogen

Returopgøret mellem AEK Larnaca og FC Midtjylland spilles på Cypern tirsdag. Kvalifikationskampen bliver fløjtet i gang klokken 17.30, og du kan se den på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P