3F Superligaen

FC Midtjylland skriver kontrakt med talentfuld stopper fra samarbejdsklub

FC Midtjylland har mandag eftermiddag skrevet kontrakt med den 16-årige Simon Kristiansen, der har en fortid i samarbejdsklubben Vinderup IK.

Simon Nicolaisen lander sin første professionelle kontrakt med FCM
Foto: fcm.dk

Den blot 16-årige forsvarsspiller Simon Kristiansen, der til dagligt tørner ud for FC Midtjyllands U17-hold, har fået en treårig professionel kontrakt med klubben fra Herning og Ikast.

Det bekræfter FC Midtjylland på deres hjemmeside mandag.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Simon Kristiansen har spillet ungdomsfodbold i FCM siden 2018, hvor han kom til klubben fra samarbejdsklubben Vinderup IK. Ifølge akademichefen Flemming Broe, er det en meget alsidig ung spiller, de nu har skrevet kontrakt med.

– Simon er en teknisk velfunderet spiller, som kan spille både venstreback og midterforsvar. Han har et fint blik for spillet og er dygtig en-mod-en både offensivt og defensivt. Derudover arbejder han hårdt og er vedholdende i sin tilgang til at udvikle sig, forklarer akademichef Flemming Broe.

Klubben bekræfter: Grabara skal opereres – meldes ude i adskillige uger!

Også hos dagens mand i skysovs, Simon Kristiansen, er der stor glæde med kontrakten hos Ulvene, hvor han drømmer stort. Han tager dog de klassiske få skridt ad gangen.

– Min helt store drøm er at komme på FC Midtjyllands førstehold og kæmpe mig videre ud i fodboldverden. Men i første omgang fokuserer jeg på at spille en god sæson og fortsætte min udvikling, slutter den vestjyskfødte stopper.

Bo Henriksen om FCM’s tandløse 30 minutter: Rigtig mange ting vi skal have kigget på

FC Midtjyllands førstehold skal i morgen i aktion, når udebane-returopgøret mod cypriotiske AEK Larneca står for døren i jagten på en Champions League-billet. Første kamp endte 1-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P