2 min læsningDBU ansætter tidligere superligatræner

Danmarks U18-landshold har fået ny landstræner, da man har hentet den tidligere superligatræner, der senest har været assistent i Vejle.

2 min læsning
Claus Nørgaard er ny U18-landstræner for Danmark
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Vejles assistenttræner, Claus Nørgaard, skal fremover stå i spidsen for det danske U18-landshold. Det oplyser DBU.

Den 42-årige træner stopper dermed i Vejle. Det sker ved udgangen af august og herefter venter første opgave i DBU-regi, når U18-landsholdet møder Norge den 24. september.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I DBU er man glade for ansættelsen af Claus Nørgaard, fortæller Talent- og Udviklingschefen.

– Vi er glade for at kunne byde Claus Nørgaard velkommen tilbage. Da Claus blev hyret til DBU første gang, var det fordi, han var en dygtig træner, og det var godt set af Sønderjyske, at de tog ham som cheftræner. Med de jobs og erfaringer han har erhvervet sig, siden han var her sidst, er han blevet endnu mere kompetent, og jeg er meget tilfreds med at tilføje Claus til teamet. Claus kender kulturen i DBU, og han har også haft en stor andel i det talentarbejder, vi blandt andet ser bærer frugt på U21- og A-landsholdet i disse dage, siger Kenneth Heiner-Møller.

Highlights: Tre Vejle-debutanter ydmygede Helsingør med tenniscifre

Nørgaard har tidligere været ansat I DBU, hvor han har stået i spidsen for netop U18 samt U16-landsholdet. I 2018 tog han så over i SønderjyskE i Superligaen. Claus Nørgaard er også glad for at være tilbage hos U18-landsholdet.

– Jeg ser frem til at blive en del af det gode udviklingsmiljø, der er i landstrænergruppen, samt til samarbejdet med klubberne til gavn for dansk talentudvikling, siger han.

Dansk U19-landstræner lander job i USA

Claus Nørgaard erstatter den tidligere U19-landstræner Lars Knudsen, der i forrige måned valgte at tage til USA og blive assistentlandstræner for A-landsholdet. Det kan du læse mere om i artiklen herover.

Udover sin tid som ungdomslandstræner samt cheftræner i SønderjyskE og assistent i Vejle har Claus Nørgaard været forbi Esbjerg fB, Brøndby IF og IK Skovbakken.

Timeline

Notifications

Notifikationer