1 min læsningUwe Rösler: Fuldt fortjent – men nu skal det ikke stikke af

Uwe Rösler var glad for sin første sejr i Superligaen og i rollen som AGF-cheftræner men manede efter kampen også til ydmyghed i AGF og i Aarhus.

1 min læsning
Uwe Rösler var tilfreds med sejren over Viborg og mener, at den var fuldt fortjent
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF fik en sejr over Viborg søndag eftermiddag på 3-1, og det var første hjemmesejr til AGF siden november sidste sæson.

Og glæden var ikke kun til at spotte på tribunerne på Ceres Park.

– Det er det, jeg har savnet mest. At få sammenhæng mellem holdet, staben og fansene – så vi får en god kemi imellem os alle. Og i dag var de tre point var fuldt fortjente, sagde Uwe Rösler efter kampen til TV 3 SPORT.

Og tyskeren pointerede i samme interview, at AGF har brug for at kunne holde fokus – ikke kun holdet og spillerne – men også byen og de mange AGF-fans.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi er kun lige kommet i gang. Vi skal kunne klare skuffelse, men vi skal også håndtere sejre. Vi skal sørge for, at hele byen ikke stikker af. I dag er det rart at fejre sejren, og alle har fortjent sejren i dag. Men i morgen begynder vi at fokusere på den næste kamp, for det her er kun starten, sagde den erfarne træner i studiet efter kampen.

AGF’s sejr blev grundlagt på scoringer fra flere af de nye spillere, og holdet spiller i næste spillerunde mod lokalrivalerne fra Randers FC, der søndag på hjemmebane kun fik 2-2 mod OB.

Timeline

Notifications

Notifikationer