1 min læsningThorup efter sæsonens første sejr: Det avler selvtillid

Jess Thorup håber, at dagens sejr kan give FC København selvtilliden til at ride videre på det momentum, man fik skabt i dag.

1 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Jess Thorup var på en mission, som gik ud på at rette op på FC Københavns forfærdelige sæsonstart sidste weekend, da hans hold i dag skulle byde AaB op til dans.

En mission, der i sidste ende lykkedes for FCK-træneren, og det var et resultat, som Thorup naturligvis var tilfreds med, og som han mente kunne love godt for fremtiden.

FCK’s sportsdirektør afviser: Vi har ikke budt 30 millioner

– Det er alt afgørende det, der står oppe på måltavlen lige nu. Det er tre point, og vi er kommet på tavlen. Vi kunne ikke være vores første præstation bekendt, så den har vi fået evalueret nu, og så handlede det om at komme ud og vise et helt andet udtryk og få sejrene. For vi ved, at sejre avler selvtillid, og det synes jeg, vi viste i anden halvleg, fortæller Jess Thorup til TV3+.

Med sejren glider FCK op på en øjeblikkelig delt tredjeplads med AGF og skal forsøge at fordoble sejrsstimen næste søndag, hvor de danske mestre gæster Viborg.

Du kan se eller gense hele interviewet med Jess Thorup i videoen i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

Notifikationer