3F Superligaen

AC Horsens ukendte landsholdsspiller: Zaha var en god test

Lubambo Musonda kan for mange danske fodboldfans være et ubeskrevet blad. Men i AC Horsens er der ingen tvivl om den zambianske landsholdsspillers kvaliteter.

Lubambo Musonda til træning for AC Horsens
Foto: campo.dk

Lubambo Musonda er måske ikke et navn, der giver genklang hos de fleste fodboldelskere i Danmark.

Ikke desto mindre er det ikke tilfældet på træningsbanen ved siden af CASA Arena i Horsens, hvor Musonda og resten af AC Horsens har sin daglige gang.

Her er alle på og omkring holdet bevidste om den zambianske kantspillers kvaliteter.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Med 41 nationale optrædener på sit cv, taler det sit tydelige sprog, at det er en erfaren og ikke mindst ydmyg spiller, som campo.dk møder efter et træningspas.

– Jeg har spillet mod mange store profiler – især på landsholdet. Men jeg har ikke travlt. Jeg vil elske at spille for Manchester United eller en anden Premier League-klub, siger Musonda og fortsætter:

– For nyligt spillede jeg mod Zaha (Wilfried, red.), som naturligvis var en stærk modstander. Det var en god test både for ham og for mig.

AC Horsens til træning. Foto: campo.dk

Så sent som i sæsonpremieren blev Musonda matchvinder, da han scorede til slutresultatet 0-1 i Parken mod F.C. København. Et mål du kan se i videoen øverst i artiklen.

Og lige så sikkert som bolden blev sparket ind bag Kamil Grabara i FCK-målet, lige så klart og tydelig er zambianerens fokus i karrieren.

– Jeg vil bare forbedre mig. Jeg ønsker at gøre det bedste for holdet, og det er det, der driver mig hver dag til træning. Holdet er meget disciplineret, og det udmærker sig i spillet på banen.

Til dagens træning var der heller ingen tvivl om Musondas kvaliteter, da han gang på gang udplacerede Horsens-keeperen i træningsøvelserne.

Campo mener: Superligaen er gul og grøn – Viborg og Horsens skal anerkendes denne mandag

– Selv når vi ikke er i topform, opmuntrer vi altid hinanden til at yde det bedste. Der er en fantastisk stemning i omklædningsrummet. Vi er der for at støtte hinanden. Beslutsomshed, disciplin og fokus definerer holdet, afslutter Musonda til campo.dk

Musonda og AC Horsens har stadig papirer på hinanden frem til sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P