1 min læsningRashford tilbage i topform: Optakten har været uvurderlig

Marcus Rashford fandt aldrig sit vante topniveau frem i sidste sæson, men efter en 'uvurderlig' forsæson har Manchester United-drengen genfundet formen.

1 min læsning
Marcus Rashford Manchester United
Manchester United's Marcus Rashford balances the ball on his arms during a training session in Perth on July 21, 2022, ahead of their tour match against Aston Villa. (Photo by Trevor Collens / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE

Manchester United led i sidste sæson, hvor det kun blev til en sjetteplads i Premier League.

Det samme gjorde sig gældende for visse spillere, heriblandt Marcus Rashford, der blot scorede 4 mål i 25 optrædener.

Erik ten Hag med besked til Manchester Uniteds spillere: Det er uacceptabelt

Men med en ny træner ved roret i form af ten Hag, føler Rashford, at han er kommet tilbage fra træningslejr i topform.

– Jeg føler mig fit, jeg føler mig stærk og vi er kommet ud af rejsen uden skader. Det er virkelig positivt for os, at alle er klar til starten af sæsonen.

– For mig har forsæsonen været uvurderlig, siger Marcus Rashford til Sky.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 24-årige angriber har brugt sidste sæsons skuffelse som motivering i jagten på oprejsning forud for den kommende sæson.

– Jeg har altid sagt, at jeg er min egen hårdeste kritiker, og jeg ved hvornår, jeg har brug for at forbedre mig. Sidste sæson gav virkelig grund til at reflektere, men jeg føler mig meget mere klar denne sommer, lyder det fra Rashford.

Marcus Rashford og Manchester United har fortsat to træningskampe tilbage, inden Premier League-sæsonen går i gang den 7. august, hvor de røde djævle møder Brighton i åbningskampen.

Timeline

Notifications

Notifikationer