1 min læsningJournalist: Real Madrid forlænger med brasiliansk trio

Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano forlænger Real Madrid med de tre brasilianere, som alle får svimlende frikøbsklausuler.

1 min læsning
Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mens konkurrenterne fra FC Barcelona har været ude med den store pung i det nuværende transfervindue, har det stået mere stille til i Real Madrid, hvor kun det unge franske midtbanetalent, Aurélien Tchouameni, og tyske Antonio Rüdiger er blevet hentet til klubben.

Og i stedet for at hente nye forstærkninger, ligner det nu, at klubben er klar til at offentliggøre store forlængelser med tre af klubbens mest lovende profiler.

Medie: Efter Jović-exit – Real Madrid vil skille sig af med yderligere fem spillere

Transferjournalist Fabrizio Romano melder nemlig søndag på Twitter, at klubben har kontrakter på plads til forlængelser med de tre brasilianere Éder Militao, Vinicius Junior og Rodrygo.

Ifølge italieneren forlænger man Militao og Rodrygos kontrakt indtil 2028, mens Vinicuis låser sig til klubben indtil 2027.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Romano mener desuden at vide, at der i kontrakterne er inkluderet vanvittigt høje frikøbsklausuler på cirka 3,7 milliarder for Militao og omkring 7,5 milliarder for både Vinicius og Rodrygo.

Forlængelserne er endnu ikke officielle, men ifølge Romano, er det kun et spørgsmål om tid, før klubben offentliggør de tre markante kontraktforlængelser.

Timeline

Notifications

Notifikationer