1 min læsningMedie: Efter Jović-exit – Real Madrid vil skille sig af med yderligere fem spillere

Ifølge det spanske medie, AS, er Luka Jović den første af seks spillere, der forventes at forlade Real Madrid denne sommer.

1 min læsning
Real Madrid Asensio Mariano transfer
Soccer Football - LaLiga - Cadiz v Real Madrid - Estadio Nuevo Mirandilla, Cadiz, Spain - May 15, 2022 Real Madrid's Mariano Diaz celebrates scoring their first goal with Marco Asensio REUTERS/Jon Nazca
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrid er så småt begyndt at rydde op i truppen frem mod sæsonstart.

Fredag aften bekræftede kongeklubben, at Luka Jović, der aldrig blev den forventede succes, skifter til Fiorentina i Serie A.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Serberens afsked bliver dog angiveligt startskuddet til en sommer med udvandring. Det skriver mediet AS.

Her står fem spillere til at skulle finde nye arbejdsgivere, da Madrid eftersigende ikke har dem med i fremtidsplanerne – allesammen fra den offensive del af banen.

Der er tale om Marco Asensio, Mariano Diaz, Takefusa Kubo, Dani Ceballos og brasilianske Reinier.

Sidstnævnte har tilbragt de seneste to sæsoner på en lejeaftale i Borussia Dortmund, men spilletiden i det tyske har ikke været sammenhængende, og det skulle få Madrid til at overveje endnu en lejeaftale eller et muligt salg.

Medie: Liverpool vil på rov i Real Madrids offensiv

Asensio er fast besluttet på et klubskifte, og med spanierens kontraktudløb til næste sommer kan Madrid blive tvunget til at sælge ham denne sommer. Her står klubber som Liverpool, Arsenal og AC Milan angiveligt i kulissen med kikkerten rettet mod den 26-årige midtbane- og wingspiller.

Marco Asensio skiftede til Real Madrid fra Espanyol i 2016, og den offensive profil har siden spillet 235 kampe for de hvidklædte giganter.

Timeline

Notifications

Notifikationer