1 min læsningBitter Real-boss om aftalen med Mbappé: Han ændrede mening 15 dage før

Præsident i Real Madrid Florentino Perez åbner nu op om det storslåede Mbappé-skifte, der faldt til jorden.

1 min læsning
Kylian Mbappe PSG Real Madrid Florentino Perez
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe reacts after scoring a goal during PSG's Japan Tour football match against Urawa Reds at the Saitama Stadium in Saitama on July 23, 2022. (Photo by Toshifumi KITAMURA / AFP)

Rygterne var her, der og alle vegne.

Kylian Mbappé var i lang tid rygtet på vej til Real Madrid, men den franske verdensstjerne satte i stedet underskriften i PSG.

Bruus skal møde Messi og Neymar: Vil være det største, og nu sker det

Nu åbner kongeklubbens præsident Florentino Perez for første gang op om det storslåede skifte, der faldt til jorden få dage inden afgørelsen.

– Hans (Mbappés, red.) drøm har altid været at spille i Real Madrid. Vi ville hente ham forrige august, men PSG solgte ikke. Han blev ved med at sige, han gerne ville til Real Madrid, men 15 dage inden skiftet, ændrede han sin mening, siger Florentino Perez til i spanske TV-program, El Chiringuito.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Præsidenten understreger samtidig frustrationerne ved ikke at kunne genkende den Mbappé, han tilsyneladende havde en aftale med.

– Det er ikke den Mbappé, jeg ønskede at hente til klubben. Måske ændrede han sin drøm. Han følte sig presset og ændrede sig som spiller. Ingen spillere i Real Madrid er over klubben.

– Han er en fantastisk fodboldspiller, og han kan vinde mere end andre, men det er en kollektiv sport, og vi står inde for bestemte værdier og principper, som vi ikke kan ændre, lyder det fra Florentino Perez.

Kylian Mbappé underskrev en treårig kontrakt med PSG frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

Notifikationer