3 min læsningTidligere FCM-angriber kritiserer klubben: Jeg fik aldrig chancen

Den tidligere FCM-angriber, brasilianske Marrony, fortæller til et brasiliansk medie, at han aldrig fik chancen på MCH Arena.

3 min læsning
Marrony hævder, at han aldrig fik en god nok chance i FC Midtjylland i Superligaen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har formået at hente mange spillere til klubben, som er blevet en succes og sidenhen solgt dyrt videre til udlandet.

Men ikke alle transferhandler er gået lige godt. Købet af den brasilianske angriber Marrony blev aldrig en succes, og nu hævder den tidligere frontløber, at han aldrig fik chancen på heden.

– På de få møder, jeg havde der, talte den sportslige ledelse meget om tilvænning. Efter min mening, var jeg allerede tilvænnet fint. Men jeg endte med ikke at have nogle muligheder, siger Marrony til det anerkendte brasilianske medie globo.com.

Marrony var helt præcist involveret i 11 kampe for Herning-klubben, hvor det aldrig endte med nogen scoringer. Ifølge brasilianeren, der nu er tilbage i Brasilien og spiller for Fluminense, fik han dog ikke nok pladser i startformationen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg forsøgte dagligt at gøre de rigtige ting. Jeg gjorde alt, hvad de bad om. Efter min mening havde jeg tilvænnet mig. Jeg spillede to kampe fra start, men derefter fik jeg ikke flere chancer – jeg havde ingen muligheder, lyder det fra Marony i interviewet.

Bekræftet: FC Midtjylland sælger midtbanespiller til belgisk fodbold

Samlet set spillede Marrony 301 minutter i henholdsvis Superligaen, Sydbank Pokalen, Europa League og Conference League. Han startede kun inde i to kampe i Superligaen.

Ifølge Transfermarkt.com kostede Marrony 4,5 millioner € for FC Midtjylland, da de købte ham i Atlético Mineiro, men handlen indeholdte ifølge Mineiro flere klausuler, som formentlig aldrig nåede at blive indfriet.

Timeline

Notifications

Notifikationer