3 min læsningFodboldekspert: Gør denne spiller til ny anfører i Chelsea

Chelsea FC har med nye ejere igen haft mulighed for at købe spillere, og blandt de nye ansigter i truppen bør holdets nye anfører gemme sig, mener engelsk fodboldekspert.

3 min læsning
Raheem Sterling burde have anførerbindet på til den nye sæson mener Trevor Sinclair
Foto: Ritzau Scanpix / Jacob Kupferman / AFP

Chelsea skal formentlig have ny anfører.

Cesar Azpilicueta rygtes i stadigt stigende grad til FC Barcelona, og den 33-årige spaniers forestående skifte åbner op for en ny anfører i klubben.

Og det skal være den nytilkomne Raheem Sterling, mener den engelske fodboldekspert og tidligere landsholdsspiller, Trevor Sinclair.

Han siger til fodboldmediet Talksport:

– Jeg synes, Raheem Sterling burde blive ny anfører i Chelsea. Han er viceanfører for England. Og den eneste person, du kan sige har mere erfaring end ham, er Thiago Silva – og han er på vej videre.

Trevor Sinclair ser også ind i de kommende sæsoner, når han peger på den tidligere Manchester City-stjerne som holdets kaptajn under Tuchel.

Chelsea-boss understreger: Vi mangler flere spillere

– Du kan ikke bygge dit hold op omkring nogen, der måske forlader klubben i slutningen af ​​sæsonen. Alle ser op til ham. Man hører hele tiden unge spillere tale om, hvordan Raheem Sterling gjorde dette, og hvordan han hjalp dem med det.

– Jeg tror, ​​han kunne gå ind og være en fantastisk anfører for Chelsea. Han kunne føre det hold til noget helt særligt. Han ankom til Manchester City som en 20-årig dreng, og han rejste som mand. Jeg tror, ​​Chelsea vil få det bedste ud af ham.

27-årige Raheem Sterling har spillet 129 Premier League-kampe for Liverpool, og i Manchester City har han scoret 131 mål og lavet 94 assists i 337 kampe.

Sterling har vundet mesterskabet med Manchester City fire gange.

Timeline

Notifications

Notifikationer