2 min læsningAGF med ny klubtrøje: Fans må vente med et eksemplar

AGF tager søndag eftermiddag imod Viborg FF i sæsonens første hjemmekamp. Her vil hjemmeholdet være iført en helt ny spillertrøje, som fans dog må vente med at få fingrene i.

2 min læsning
AGF
Foto: agf.dk

På søndag tager AGF’s fans imod Uwe Rösler for første gang, når klubben spiller sæsonens første hjemmekamp i Superligaen.

Her vil fansene også kunne se spillerne være iklædt en helt ny hjemmebanetrøje, som de dog selv må se langt efter. På grund af store leverings- og fragtproblemer, lander den nemlig først i fanshoppen i midten af august. Det skriver AGF på sin hjemmeside.

– Når AGF’s 3F Superligahold løber på banen på søndag til sæsonens første hjemmekamp bliver det i en ny hjemmebanetrøje. Her vil spillerne nemlig for første gang spille i AGF’s nye trøje for sæsonen 2022/2023.

Uwe Rösler om den første tid i AGF: Jeg var i chok

– Men udenfor banen må fansene desværre vente lidt med at få fat i trøjen. For AGF og hummel er som mange andre ramt af de store leverings- og fragtproblemer, som præger Europa i de her måneder, og den nye trøje er derfor desværre blevet forsinket i almindeligt salg.

– Det betyder, at AGF’s sæsonkortholdere siden i mandags som de første har kunne forudbestille trøjen og dermed komme først i køen, mens alle andre fra i dag kan forudbestille den nye trøjen. Den sendes så ud i den rækkefølge den er bestilt, når den – som forventet – lander i Aarhus midt i august, lyder det fra AGF.

AGF-sportschef vil se ændringer: Alle skal have større ambitioner

AGF’s spillere er dermed iklædt den helt nye hjemmebanetrøje søndag den 24. juli, når Viborg FF gæster Ceres Park klokken 14:00.

En kamp, du kan følge direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer