2 min læsningNy City-spiller roser United: Jeg var beæret, men aldrig i livet…

Kalvin Phillips skiftede tidligere på sommeren fra Leeds til Manchester City. Nu afslører den engelske landsholdsspiller, at der også var interesse fra Manchester United.

2 min læsning
Phillips
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City er denne sommer i skrivende stund blevet forstærket med Erling Haaland, Stefan Ortega og den engelske landsholdsmidt Kalvin Phillips.

Nu afslører sidstnævnte dog, at han også kunne have tilsluttet sig Manchester United. Det valgte han bare fra af en helt særlig grund – nemlig på grund af Leeds’ rivalisering med De Røde Djævle:

– Skifte til Manchester United? Der var ingen chance for, at jeg ville tage dertil. I kender min loyalitet til Leeds. Hele min familie er Leeds-fans, siger Kalvin Phillips til Daily Mail og fortsætter:

Journalist: Manchester City har accepteret Arsenals bud på alsidig profil

– Jeg var beæret over, at Manchester United ville have mig. Det er et af de største hold i verden, men nej, jeg måtte være loyal overfor Leeds og skifte til den anden side af Manchester.

Og på den anden side af Manchester, er den 26-årige englænder udset til en nøglerolle hos Pep Guardiola, hvor han er hentet ind til den centrale midtbane.

Her har han nemlig gjort det blændende på højeste niveau i Premier League, efter Leeds tilbage i 2020 sikrede sig oprykning til den bedste engelske række for første gang i 16 år.

Officielt: Manchester City-stjerne skriver under på kontraktforlængelse

Manchester City og Kalvin Phillips spiller sæsonens første betydningsfulde kamp lørdag den 30. juli, når man tørner sammen med Liverpool på King Power Stadium i FA Community Shield.

En kamp, der normalt spilles på Wembley Stadium, der dog er finalereserveret til europamesterskaberne i kvindefodbold dagen efter Community Shield.

Fun fact: Det var AGF’s nuværende cheftræner, Uwe Rösler, der i sin tid rykkede Kalvin Phillips op på førsteholdet i Leeds United.

Timeline

Notifications

Notifikationer