2 min læsningNiels Frederiksen spår en tæt Europa-duel: Det er meget 50-50

Brøndby IF-cheftræneren Niels Frederiksen spår to ligeværdige Conference League-kvalifikationskampe mod polske Pogon Sczcecin.

2 min læsning
Niels Frederiksen Brøndby IF Conference League Pogon Szczecin
Brøndbys Cheftræner Niels Frederiksen før superligakampen mellem Brøndby IF og AGF på Brøndby Stadion, søndag den 17. juli 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Der er meget på spil for Brøndby IF, når de torsdag aften indleder deres europæiske eventyr i Conference League.

Her gælder det anden runde af kvalifikationen af Europa Conference League, hvor drengene fra Vestegnen lægger ud med at aflægge polske Pogon Szczecin et besøg.

Kvistgården glider ud af Brøndbys startformation i Conference League-kvalifikation

Op til kampen spår cheftræner Niels Frederiksen sit mandskab til at have fine chancer for avancement, men han tager ikke rollen som favorit på sig.

– Journalisterne har spurgt om vi er favoritter, men jeg tror at ser vi det over to kampe, så er det meget 50-50. Vi går naturligvis efter sejren.

– Vi ved at det er et stærkt hold, vi skal op imod. De var længe med i kampen om det polske mesterskab sidste sæson, lyder det fra Niels Frederiksen på et pressemøde inden kampen ifølge 3 Point.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Niels Frederiksen har siddet ved træner-roret i Brøndby i 14 europæiske kampe, siden han kom til i 2019. Her er det blot blevet til to sejre, men sammenlignet med sidste års exit i en svær gruppe i Europa League-gruppespillet, mener cheftræneren, at chancerne er bedre i år.

– Jeg anerkender den statistik. Da vi spillede europæisk i sidste sæson, spillede vi mod nogle rigtig gode hold, hvilket gør det svært at sammenligne i år med sidste år. Generelt vil jeg bare sige, at jeg mener vi har bedre chancer i år, fastslår Niels Frederiksen.

Brøndby-midt før Europa: Det har vi aftalt i spillertruppen

Kampen mellem Pogon Szczecin og Brøndby IF går i gang klokken 18:30 og kan følges på TV2 Sport X.

Timeline

Notifications

Notifikationer