LaLiga

Efter indrejseproblemer: Xavi kan endelig rejse til USA og træne Barca

På grund af administrative problemer havde Xavi ikke mulighed for at rejse med resten af FC Barcelona til USA i lørdags. Nu kan den spanske manager endelig forenes med sin trup.

Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

I lørdags rejste FC Barcelona til USA på træningstur forud for den kommende sæson. Det var bare uden klubbens manager, Xavi, der ikke var med på flyet.

Det skyldes administrative problemer, da cheftræneren tidligere spillede i Al Sadd i Iran, hvorfor det kræver ekstra tilladelse at rejse ind i USA.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derfor fløj Xaxi til Madrid i starten af ugen for at løse de administrative problemer, så han kan stå i spidsen for sit mandskab i USA.

Onsdag eftermiddag blev det så bekræftet, at den tidligere midtbanekreatør kan tage turen over Atlanterhavet og igen træne sit mandskab.

Xavi lander i Miami torsdag, hvor han vil flyve til Las Vegas sammen med resten af truppen forud for testkampen mod Real Madrid på søndag.

Nagelsmann ryster på hovedet: FC Barcelona har ingen penge, men køber alle dem, de vil have

Eftersom Xavi har haft forment adgang til USA, har hans bror, Óscar Hernández, stået i spidsen for træningerne samt træningskampen mod Inter Miami.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P