LaLiga

Uofficiel debut i vente til ‘AC’: Det bliver fantastisk!

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen ser meget frem mod sin uofficielle debut for FC Barcelona, når den spanske klub tester formen mod MLS-klubben Inter Miami natten til onsdag.

Andreas Christensen og Sergio Busquets møder Inter Miami natten til onsdag
Foto. intermiamifc.com

26-årige Andreas Christensen er endelig på plads i FC Barcelona, som har været et drømmeskifte for den danske landsholdsstopper.

Nu venter hans første uofficielle kamp natten til onsdag, nærmere defineret kl. 01:30 dansk tid, når FC Barcelona møder MLS-klubben Inter Miami i en testkamp.

Langt om længe: “AC” bliver præsenteret i FC Barcelona – se det her!

Det er et opgør, danskeren ser meget frem til. Sådan lyder det fra den tidligere Chelsea-spiller i et interview med Inter Miamis hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg kan ikke vente på kampen i morgen. Interessen for denne sport er vokset i det her land, og det er glimrende, siger den stærke forsvarsspiller og tilføjer om gensynet med en tidligere argentinsk holdkammerat:

– Et par af deres spillere har været i Premier League. Jeg plejede at spille sammen med Gonzalo (Higuain, red.) i Chelsea. Jeg kender en del af spillerne, og som klub har jeg hørt gode ting om dem. Jeg vil sige, at det er en glimrende oplevelse, og det fantastisk at være her, siger han til Inter Miamis hjemmeside.

FC Barcelona-præsident: Vi er slet ikke færdige med at handle endnu!

Inter Miami melder desuden, at der er totalt udsolgt til kampen på DRV PNK Stadium mod den catalanske storklub. Stadionet huserer 18.000 pladser.

‘AC’ opnåede hele 160 kampe for Chelsea med to mål og ditto assists til følge i den blå London-klub. Han har desuden været udlejet til Borussia Mönchengladbach fra den tyske Bundesliga i to sæsoner, hvor han spillede 62 gange og scorede fem mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P