2 min læsningKæk FCM-kaptajn: Kunne have scoret hattrick i dag – måske kommer det næste gang

FC Midtjylland vadede i hjørnespark mod AEK Larnaca. Det gav til sidst pote, men Erik Sviatchenko erkender, at han kunne have lavet flere mål.

2 min læsning
Sviatchenko
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

1-1 på måltavlen og 16-0 i hjørnespark.

Det er de kolde fakta efter FC Midtjyllands første kamp mod AEK Larnaca i anden kvalifikationsrunde i jagten på Champions League-gruppespil.

Netop de mange hjørnespark bemærkede Erik Sviatchenko også efter kampen, da han altid er en trussel på netop disse dødbolde for FC Midtjylland.

I dag resulterede det i midtjydernes eneste scoring, men spørger man hovedpersonen selv, så kunne det have set helt anderledes ud efter slutfløjt.

– Jeg kunne – og burde – jo have scoret et hattrick i dag med alle de hjørnesspark. Det kan være, at det kommer næste gang, lød det med et smil på læben til campo.dk fra dagens målscorer umiddelbart efter kampen.

FC Midtjylland med sent comeback mod svage cypriotere

Her erkendte kaptajnen også, at midtjyderne havde svære betingelser mod en ‘klassisk europæisk modstander’, der på forhånd vidste, hvordan en fodboldkamp også kan spilles. Noget, han dog har prøvet et utal af gange før.

– Jeg har jo prøvet at spille mod sådan nogle hold mere end 50 gange. De ved, hvordan man kan avancere i sådan en kamp. Det går mig selvfølgelig en smule på inde på banen, men jeg synes ikke, at man kan mærke det på vores spil.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Der er returopgør om præcis en uge i Cypern, hvor kampen starter klokken 17:30 dansk tid.

Inden da får FC Midtjylland dog først besøg af Silkeborg IF i Superligaen. En kamp, der har kickoff på fredag klokken 19:00.

Timeline

Notifications

Notifikationer