1 min læsningKlub bekræfter: OB-profil får selskab af sin lillebror

Odense Boldklub henter endnu en Jebali til klubben. Det skriver den tunesiske klub Espérance Sportive de Zarzis på deres Facebook-side.

1 min læsning
Jebali
Issam Jebali skal formentlig med til VM i Qatar for Tunesien, men kan og vil OB gamble og holde på den eventyrlyste stjerne indtil da? Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den tunesiske klub Espérance Sportive de Zarzis bekræfter på deres Facebook-side, at Odense Boldklub henter Omar Jebali på en lejeaftale, der gælder sæsonen ud.

Der er desuden indlejret en købsklausul i aftalen, som kan sende den 22-årige Omar, der er lillebror til Issam Jebali, permanent til Ådalen.

Vejen til Conference League: Viborg kan få overkommelig modstander – Brøndby kan møde schweizisk tophold

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Odense Boldklub har dog fortsat ikke offentliggjort handlen.

OB’s trup til superligapremieren: Fem nyindkøbte spillere er med – flere profiler mangler

Omar Jebali kan ifølge opslaget fra den tunesiske klub købes fri for 100.000 euro, der svarer til 745.000 danske kroner godt og vel.

OB tager i aften hul på superligasæsonen, når FC Nordsjælland gæster Nature Energy park i Odense kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport.

Timeline

Notifications

Notifikationer