2 min læsningOfficielt: De spanske mestre sælger talentfuld kantspiller til anden Real-klub

Det japanske kanttalent Takefusa Kubo blev hentet til kongeklubben Real Madrid for tre år siden, men gennembruddet er aldrig blevet en realitet. Derfor skifter han nu permanent til en anden LaLiga-klub.

2 min læsning
Takefusa Kubo skifter fra Real Madrid til Real Sociedad
Foto: Javier Barbancho/Reuters/Ritzau Scanpix

Den nu 21-årige Takefusa Kubo blev hentet til ‘Los Blancos’ i 2019, men japaneren har aldrig slået til i Real Madrid på trods af sit store talent.

Derfor har kantspilleren været udlejet til Villarreal, Getafe og senest Mallorca, hvor det er blevet til kontinuerlig spilletid. Nu foretager han så endelig et permanent skifte fra hovedstadsklubben, da han har skrevet under med LaLiga-klubben Real Sociedad.

Det meddeler den spanske klub på sin hjemmeside.

FC Barcelona-præsident: Vi er slet ikke færdige med at handle endnu!

Det bekræfter klubben på deres hjemmeside i dag. Ifølge flere medier og transferjournalisten Fabrizio Romano, bliver Kubo udstyret med en fem år lang kontrakt, der løber frem til sommeren 2027.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge mediet GOAL, vil de spanske mestre dog beholde 50 procent af ejerskabet, mens de angiveligt får i omegnen af 40 millioner danske kroner for ham.

Officielt: OB henter Jebalis lillebror på en lejeaftale

Kubo er ikke noteret for nogle førsteholdskampe for Real Madrid, mens han har spillet 103 LaLiga-kampe for Villarreal, Mallorca og Getafe. Her er det samlet set blevet til otte mål og 12 målgivende afleveringer.

Timeline

Notifications

Notifikationer