2 min læsningNy United-manager: Vi skal forstærke os på denne position

Den nye Manchester United-manager giver et indblik i, hvor klubben har transferkikkerten rettet hen, efter sommerens anden transfer er kommet i hus.

2 min læsning
Foto: Template/Reuters/Ritzau Scanpix

To nye spillere er, hvad det er blevet til indtil videre for Manchester United i sommerens transfervindue, efter både Tyrell Malacia og Lisandro Martinez, som begge er hentet i den hollandske Eresdivisie, allerede er på plads som nye Manchester United-spillere.

I et interview med the Athletic giver ten Hag så nu et lille indblik i, hvor på banen ‘De Røde Djævle’ nu skal kigge hen for at øge mulighederne for igen at kæmpe med i det fineste selskab i Premier League.

Officielt: Manchester United enige med Ajax om transfer

– Vi kigger efter en spiller, som kan spille på positionen som den holdende midtbanespiller, men vi er nødt til sikre os, det er den rigtige. Der er ikke mange spillere på den position, som er i stand til at spille på det niveau, vi forlanger, fortæller hollænderen til the Athletic.

– Hvis ikke vi kan finde den rigtige, må vi forholde os til de spillere, vi har i truppen nu, og så vil vi udvikle en til at kunne spille på den position, fortæller ten Hag yderligere.

Det har længe lignet, at Erik ten Hag havde øjnet sin gamle ven fra Ajax-dagene, Frenkie de Jong, til 6’er-rollen. Men hollænderen er ikke meget for at kommentere på, hvordan forhandlingerne om Barcelona-spilleren står til.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg vil ikke udtale mig om en specifik spiller. Vi har brug for den rette spiller. Vi har en liste, og vi kvalificerer den spiller, som har kompetencerne til at udfylde den rolle. Vi slår til, når den spiller er tilgængelig, fortæller ten Hag til the Athletic.

Manchester United sparker den nye Premier League-sæson i gang søndag de 7. august, hvor Brighton gæster Old Trafford.

Timeline

Notifications

Notifikationer