Premier League

Officielt: Manchester United enige med Ajax om transfer

Manchester United nærmer sig en argentinsk forsvarsspiller i Ajax Amsterdam, da klubberne nu er blevet enige om en handel.

Martinez
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United er blevet enige med Ajax Amsterdam om en transfer af den argentinske landsholdsforsvarer Lisandro Martínez.

Det melder de engelske giganter søndag eftermiddag på sin hjemmeside.

Den engelske storklub mangler nu kun, at få Martínez gennem det obligatoriske lægetjek samt færdiggøre de personlige betingelser i kontrakten med den 24-årige.

Derudover skal de også have styr på argentineres arbejdstilladelse, da England ikke længere er medlem af EU.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dermed er der blot tale om formaliteter, før Erik ten Hag kan hente sin tidligere spiller med sig til Manchester United, hvor han denne sommer er tiltrådt som klubbens nye manager.

Martínez bliver klubbens tredje indkøb denne sommer efter de først hentede Tyrell Malacia i Feyenoord og danske Christian Eriksen på en fri transfer fra Brentford.

United-midt: Sidste sæson er et ømt punkt – nu skal vi vinde trofæer

Manchester United, Erik ten Hag og Lisandro Martínez tager hul på deres sæson i Premier League søndag den 7. august, når man hjemme på Old Trafford får besøg af Brighton.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P