2 min læsningUng Arsenal-profil: Jeg bliver og kæmper for min plads

Den 21-årige franskmand, som denne sæson vender tilbage fra udlån, har fortalt Arteta, at han ikke har intentioner om at forlade klubben denne sommer.

2 min læsning
Soccer Football - Ligue 1 - Olympique de Marseille v OGC Nice - Orange Velodrome, Marseille, France - March 20, 2022 Olympique de Marseille's William Saliba celebrates after the match REUTERS/Gonzalo Fuentes

I 2019 hentede Arsenal dengang 18-årige William Saliba til klubben fra St. Etienne. Og efter udlån til OGC Nice og senest Marseille, vender franskmanden nu tilbage til Arsenal. Denne gang med intentionen om at blive en fast mand i Nordlondon.

I et interview til klubbens hjemmeside fortæller Saliba, at han har vendt sine fremtidsplaner med Arsenal-manager Mikel Arteta. Og planen er altså ikke at skulle tilbage til Frankrig, selvom flere rygter meldte ham på vej tilbage til Marseille.

Journalist: Manchester City har accepteret Arsenals bud på alsidig profil

– Vi talte en smule sammen (red. Arteta og Saliba) i mandags og kommer til at snakke yderligere. Min plan er at kæmpe og arbejde med holdet, vinde så meget som muligt og vokse mere. Det føles godt at være tilbage og starte pre-season, fortæller Saliba til klubbens hjemmeside.

Franskmanden kan derudover også fortælle, at han, selvom han har været på udlån, ikke helt havde lagt ‘the Gunners’ på hylden under sin tid i Frankrig.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Da jeg var på lån, så jeg hvert eneste (red. Arsenal) kamp. Jeg så dem for at se, hvordan de spillede, så det ville være nemmere for mig at spille med dem, jeg ikke havde mødt før, når jeg kom tilbage, fortæller den 21-årige.

Saliba spillede en fornem 2021/22-sæson på udlån i franske Marseille, hvor det blev til 51 kampe i midterforsvaret for franskmændene, som tilmed blev belønnet med prisen som ‘Young Player of the Year’ i Ligue 1.

Timeline

Notifications

Notifikationer