1 min læsningTen Hag om hjemvendt franskmand: Han kan blive meget bedre

Erik ten Hag har store forhåbninger for den tilbagevendte franskmand, trods tidligere udfordringer med at finde formen.

1 min læsning
Anthony Martial of Manchester United takes the ball in his control during the exhibition football match between English Premier League team Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground on July 15, 2022, in Melbourne. (Photo by George SALPIGTIDIS / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE

Efter et knap så vellykket lejeophold i Sevilla er Anthony Martial nu igen tilbage i Manchester United-truppen, hvor han skal forsøge at kickstarte karrieren og finde det niveau, som vandt ham titlen som ‘Golden Boy’ i 2015.

Og franskmanden er startet fornuftigt ud i den røde trøje under Manchester Uniteds pre-season tour, hvor det er blevet til to scoringer i de første to træningskampe mod Liverpool og Melbourne Victory. Og den nye United-manager, Erik ten Hag, tror, Martial kan blive endnu bedre.

United-koryfæ: Eriksen tvinger United-truppen til at steppe op

– Jeg er sikker på, han kan komme endnu bedre tilbage. Jeg tror, at han med det rigtige fokus, den rigtige motivation og hårdt arbejde kan blive produktiv, fordi han er en god spiller, siger hollænderen til Sky Sports.

– Når han har det rigtige fokus og præstere sit maksimale, så bliver han produktiv, og det er op til ham, fortæller ten Hag yderligere.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Under sit lejeophold i det spanske spillede den 26-årige 12 kampe for Sevilla, hvori det blev til et enkelt mål.

Franskmanden får mulighed for at udbygge scoringsstimen, når Manchester Uniteds sæsonforberedelser fortsætter på tirsdag, hvor Crystal Palace venter.

Timeline

Notifications

Notifikationer