2 min læsningLang næse til Arsenal og Chelsea: Bayern-stjerne nærmer sig kontraktforlængelse

Arsenal og Chelsea har begge været sat i forbindelse med Bayern-stjernen, men nu forlyder det, at han i stedet forlænger med den sydtyske klub.

2 min læsning
Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (R) chats with teammate Bayern Munich's German midfielder Serge Gnabry (C) during a training session of German first division Bundesliga football team FC Bayern Munich at the club's area in Munich, southern Germany, on July 14, 2022. (Photo by Christof STACHE / AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bayern München har langsomt arbejdet sig igennem en lang række af spillere med kontraktudløb næste sommer.

Først fik Manuel Neuer og Thomas Müller forlænget deres kontrakt, mens den lange Lewandowski-saga formentlig ender med et exit enten denne sommer eller ved kontraktudløb næste sommer.

Nu er turen så kommet til Serge Gnabry, der har været rygtet til Premier League i den seneste tid.

Officielt: Chelsea sikrer sig Manchester City-stjerne!

Arsenal og Chelsea er begge på jagt efter en ny wing. Først blev begge London-klubber sat i forbindelse med Leeds-stjernen Raphinha, inden Barcelona angiveligt har sat dem til vægs i den jagt.

Siden har begge klubber så haft blikket rettet mod Bayern og Serge Gnabry, der har taget et greb om den engelske opmærksomhed.

Igen lader det dog til, at de to Premier League-konkurrenter forgæves må se til, mens stjernen, der tidligere har tørnet ud for Arsenal, ikke ender i London.

Medie: Chelsea jagter flere midtstoppere – nu forhandler de med to topklubber

Det tyske medie Kicker fortæller, at Serge Gnabry nærmer sig en kontraktforlængelse med Bayern München, hvorfor et salg ikke længere er aktuelt.

Det forlyder, at Gnabrys kontraktforlængelse kan strække sig til 2027, og at den 27-årige tyske stjerne er ikke afvisende overfor at ende karrieren i München.

Timeline

Notifications

Notifikationer