2 min læsningMedie: Chelsea jagter flere midtstoppere – nu forhandler de med to topklubber

Chelsea har med to afgange i midterforsvaret fået et kæmpe hul i defensiven. Det søger de nu at få udfyldt.

2 min læsning
Soccer Football - French Cup - Round of 32 - Vannes v Paris St Germain - Stade de la Rabine, Vannes, France - January 3, 2022 Paris St Germain's Presnel Kimpembe celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Stephane Mahe

Andreas Christensen og Antonio Rüdiger har denne sommer forladt Chelsea til fordel for henholdsvis FC Barcelona og Real Madrid.

Det efterlader en hullet defensiv i den blå del af London, hvorfor Chelsea nu jagter flere midterforsvarer.

Tirsdag aften blev Raheem Sterling offenliggjort som ny mand i blåt, men samtidig lød det også, at Napolis Kalidou Koulibaly er meget tæt på at blive Chelsea-spiller – men Todd Boehly og co. kan tilsyneladende arbejde på flere fronter.

Medier: Arsenal lurer på Chelsea-stjerne

Således melder The Athletic, at Chelsea i øjeblikket forhandler med Paris Saint-Germain om franske Presnel Kimpempe. De får dog kamp til stregen fra Juventus, som også jagter den franske midtstopper.

Kimpempe har i flere sæsoner været en fast del af det parisiske midterforsvar, hvor han har spillet 151 kampe i Ligue 1. Samtidig har han også spillet en stor rolle på det franske landshold. For ‘Les Bleus’ kan han prale med 28 optrædender.

Officielt: Chelsea sikrer sig Manchester City-stjerne!

Derudover lyder det fra The Guardian, at Chelsea vil forsøge sig med en transfer i Manchester City. Her er Nathan Aké på tale, og Chelsea prøver at vriste endnu en spiller fra Manchester City. Hvor langt klubberne er i forhandlingerne er der ingen meldinger om.

Den 27-årige hollænder har tidligere været i Chelsea, hvor han fik sin Premier League-debut i 2012.

Timeline

Notifications

Notifikationer