2 min læsningAgent bekræfter: FC Midtjylland har sendt Sisto ned på U19-holdet

Der er iskoldt luft mellem Pione Sisto og FC Midtjylland, da klubben nu har valgt at sende offensivspilleren ned for at træne med U19-holdet.

2 min læsning
Pione Sisto
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Onsdag kom der en vild udmeldning fra FC Midtjylland, da klubben – to dage før sin første superligakamp – pludselig meldte ud, at Pione Sisto var smidt af førsteholdet.

Nu afslører Pione Sistos agent over for bold.dk, at offensivspilleren er blevet sendt ned for at træne på U19-holdet:

– Det, der er blevet lagt frem, er, at FC Midtjylland har besluttet sig for, at Pione skal træne med U19-holdet. Så det er det program, han skal følge, siger Angelo Sisto, der er agent og bror til Pione Sisto.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Til samme medie fastslår agenten også, at Sisto kommer til at overholde sine forpligtelser i klubben af kontraktlige årsager.

– Pione har altid respekteret de værdier, der er i klubben. Det har han altid gjort. Han kender FCM ind og ud. Så den fremstilling, at han ikke følger de regler og ikke respekterer klubben, det kan jeg slet ikke genkende. Det kan jeg ikke.

– Og så synes jeg også, at det er meget ærgerligt, at man tager sådan en beslutning, at Pione han skal træne med U19-holdet, men det er jo selvfølgelig konsekvensen af, at der ikke er tillid. Det er jo det, det viser, siger han endvidere til bold.dk.

INDBLIK: Pione Sistos magiske og turbulente fodboldrejse – hvad så nu?

FC Midtjylland sparker fredag aften Superligaen i gang med en hjemmekamp mod Randers FC.

Herefter venter der tirsdag midtjyderne den første af to Champions League-kvalifikationskampe mod cypriotiske AEK Larnaca, som ligeledes spilles på MCH Arena i Herning.

Timeline

Notifications

Notifikationer