1 min læsningPione Sisto smidt af superligaholdet i FCM

Pione Sisto er røget ud i kulden i FC Midtjylland og er smidt ud af superligatruppen.

1 min læsning
Pione Sisto er smidt af superligaholdet i FCM
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Pione Sisto er ikke længere en del af superligaholdet i FC Midtjylland. Det fortæller klubbens sportschef, Svend Graversen, til BT.

Det er endnu uvist, hvordan offensivspilleren fremover skal træne i klubben.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi har et værdisæt og en kultur i FC Midtjylland. Det har vi haft nogle snakke med Pione om. Der må vi bare erkende, at det ikke er forenig med den måde, Pione agerer på, siger Svend Graversen til BT.

Sportschefen forklarer, at FC Midtjylland har haft et møde med Pione Sisto onsdag klokken 10, hvilket er udmundet i beslutningen om, at spilleren ikke længere er en del af superligatruppen.

– De seneste dage har det været svært at kommunikere med Pione, og derfor har vi været nødt at få en dialog med hans bagland, hvilket også har været svært. Men ellers har jeg ikke mange andre kommentarer til det. Vi er ærgerlig og kede af det. Men vi er også nødt til at beskytte det, vi gerne vil stå inde for. Den er endt, hvor den ikke burde være endt, siger Svend Graversen.

Sportschefen kan dog ikke afvise, at der kan være en vej tilbage til truppen for Pione Sisto uden at uddybe, hvordan den eventuelt kunne se ud.

FC Midtjylland sender dyr brasilianer hjem

FC Midtjylland tager som nævnt hul på sæsonen på fredag, hvor klubben får besøg af Randers FC. Kampen bliver spillet klokken 19 og kan ses på TV3 Sport.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P