2 min læsningSe videobeviset: Tottenham-spillere dejser om i brutal træningssession

Antonio Conte kører sine spillere hårdt på Tottenhams træningslejr i Sydkorea. Så hårdt, at flere spillere brækkede sig under brutal løbesession.

2 min læsning
Conte
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Antonio Conte er kendt for at kræve meget af sine spillere, hvilket også har givet ham masser af succes, når man tæller hans trofæsamling.

Således har den 52-årige italiener blandt andet vundet Premier League, fire Serie A-titler og den engelske FA Cup i sin trænerkarriere hos Chelsea, Juventus og Inter.

Nu skal trofæskabet hos Tottenham også fyldes op og i den forbindelse har Conte nu taget ekstreme metoder i brug under holdets træningslejr i Sydkorea.

Contes indtog i Tottenham: Slut med ketchup og mayonnaise

Således melder Marca, med videomateriale som bevisførelse, at Tottenham-spillerne sluttede en brutal træningssession af med at blive beordret til at løbe banens længde 42 gange. Noget, der fik adskillige af spillere til at brække sig og skvatte omkuld af af ren udmattelse.

Se selv herunder:

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tottenham har ikke vundet et trofæ siden 2008, hvor man besejrede Chelsea med 2-1 i Carling Cup-finalen, som er dagens pendant til den engelske EFL Cup.

Her tegnede Dimitar Berbatov og Jonathan Woodgate sig for Spurs’ scoringer.

Bergwijn om Tottenham-exit: Det er et skridt op

I den kommende sæson er der dog rig mulighed for Tottenham og Antonio Conte til at jagte klubbens første trofæ i 15 år, da man deltager i fire turneringer; nemlig Premier League, Champions League, FA Cup og EFL Cup.

Timeline

Notifications

Notifikationer