1 min læsningLiverpool-stopper ser frem til at teste sig selv mod Nunez

Nat Phillips ser frem til udfordringen, når han skal teste sig selv mod Liverpools nye angriber, Darwin Nunez.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League Final - Liverpool Training - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - May 27, 2022 Liverpool's Nathaniel Phillips, Mohamed Salah and Roberto Firmino during training REUTERS/Molly Darlington

Efter et vellykket halvårligt lejeophold til Bournemouth, som i den netop overståede sæson sikrede sig oprykning til den bedste engelske række, er Nathaniel Phillips nu tilbage i Liverpool-truppen og er en af de 37 spillere, som i dag er draget mod Bangkok på pre-season tour.

I mellemtiden har Liverpool som bekendt erhvervet sig nye angrebsforstærkninger i form af Darwin Nunez, som Phillips nu kommer til at slås med på daglig basis i træning. Og det er en kamp, englænderen glæder sig til at tage med den målfarlige uruguayaner.

Liverpool forlænger med forsvarsspiller

– Det er naturligvis godt at teste sig selv mod topspillere, og han er bestemt en topspiller. Han er helt åbenlyst også en farlig spiller, så han kommer til at sætte mig på prøve i træning. Det bliver interessant at se, hvordan han er, fortæller Phillips til Liverpoolfc.com.

– Det er spændende for alle i klubben og fansene at få ham ind. Han er også stadig ung, så han er helt bestemt en spændende spiller at få til klubben, fortsætter Phillips.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Phillips endte med at spille 17 kampe i Championship for ‘the Cherries’ og er altså nu tilbage i Liverpool-truppen, hvor han i konkurrence med navne som Virgil van Dijk og Joel Matip skal forsøge at spille sig på holdet.

Timeline

Notifications

Notifikationer