3F Superligaen

Kæmpe tab: Brøndby-anfører ramt af længerevarende skade – falder bejlerne fra nu?

Når Brøndby IF indleder den nye superligasæson i weekenden, bliver det uden 28-årige Andreas Maxsø, der er langtidsskadet.

Brøndby-profilen Andreas Maxsø er knæskadet
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det er sjældent gode nyheder for Brøndby-fansene, når der bliver skrevet om deres kulturinstitution, 28-årige Andreas Maxsø, som angiveligt er på vej væk fra klubben.

Det kan en knæskade dog sætte en foreløbig stopper for, da han er ude i op til tre måneder. Det bekræfter Brøndby IF på deres hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Maxsø er naturligvis drønærgerlig over den skade, han har pådraget sig i forbindelse med klubbens træningslejr til Rostock.

– Jeg havde glædet mig til at komme i gang igen i Superligaen, så lige nu er jeg naturligvis ærgerlig, da vores sæson starter på søndag, og vi har haft en god opstart. Nu bruger jeg al min fokus og energi på at støtte holdet og på at blive klar igen så hurtigt som muligt, forklarer han til klubbens hjemmeside.

Den stærke stopper har ellers været rygtet til flere udenlandske klubber fra både Tyrkiet og Israel, mens han sidste år glippede et skifte til både russisk og fransk fodbold. Det må nu forventes, at knæskaden kan få de interesserede klubber til at trykke på pauseknappen.

Medie: Klub klar til at indløse Maxsøs frikøbsklausul

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P