3F Superligaen

Medie: Klub klar til at indløse Maxsøs frikøbsklausul

Andreas Maxsø er angiveligt tæt på et skifte til den israelske topklub Maccabi Tel Aviv, der efter sigende har indløst danskerens frikøbsklausul.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Maxsø fra Brøndby IF er en ombejlet herre. Tidligere på sommeren blev han rygtet til Tyrkiet, hvor Galatasaray og Besiktas angiveligt var interesseret i Brøndby-kaptajnen.

Nu melder det israelske medie ynet.com, at Maccabi Tel Aviv efter sigende har indløst Andreas Maxsøs frikøbsklausul på 1,5 millioner euro – svarende til godt 11 millioner kroner.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tidligere kom det frem, at israelerne afgav bud på 7,5 millioner kroner på midtstopperen, men nu har de angiveligt opjusteret dette bud for at imødekomme Andreas Maxsøs frikøbsklausul i Brøndby IF.

Mediet tilføjer ydermere, at den 28-årige forsvarsspiller forventes at lande i Israel i den kommende uge, hvor han vil underskrive kontrakten med Maccabi Tel Aviv.

Brøndby tabte til tyskere efter flot føringsmål af Cappis

Maxsø har blot et enkelt år tilbage af sin kontrakt i Brøndby IF, hvorfor det må formodes, at den ombejlede stopper skal skydes af i dette transfervindue, hvis Brøndby IF skal have fuld valuta for landsholdsbobleren.

Maxsø har præcis 100 kampe under bæltet for Brøndby IF, hvor han også har bidraget med tre mål samt fire oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P