3F Superligaen

F.C. København bekræfter: Skade sender dyrtindkøbt kantspiller ud på ubestemt tid

20-årige Akinkunmi Amoo har fortsat ikke fået sit gennembrud hos de danske mestre, og nu kommer en skade til at udsætte det yderligere.

Akinkunmi Amoo har pådraget sig en ny skade
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Akinkunmi Amoo skiftede til F.C. København fra svenske Hammarby for hele 32 millioner kroner, og dermed var forventningerne også sat højt for den stærke kantspiller.

Det er kun blevet til to superligaoptrædener på CV’et, mens et væld af skader har holdt ham ude i foråret.

Spanien kalder: Bud fra LaLiga på FCK-stjerne

Nu ligner det så atter, at Amoo misser den første håndfuld kampe af den nye sæson af Superligaen, der starter denne weekend. Det skriver F.C. København på deres hjemmeside tirsdag, der dog ikke sætter en tidshorisont på skaden.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Amoo var dog med i ‘Løvernes’ første træningskamp mod Silkeborg IF, der endte med et 0-2 nederlag. Men de seneste to testkampe på træningslejren i Holland mod Feyenoord og Club Brügge har været uden nigerianeren.

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P