1 min læsningAllegri bekræfter: Vi er klar til at erstatte de Ligt

Max Allegri fortæller i dag, at Juventus er klar til at erstatte hollænderen, som rygtes til flere store europæiske klubber.

1 min læsning
Soccer Football - Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan - Stadio Olimpico, Rome, Italy - May 11, 2022 Juventus' Matthijs de Ligt reacts REUTERS/Ciro De Luca

Rygterbørsen går lystigt, når det kommer til hollandske Matthijs de Ligt, som på det kraftigste rygtes væk fra Juventus denne sommer.

Flere rygter sætter især De Ligt i forbindelse med Bayern München og Chelsea, som begge skulle være klar til at styrke deres defensive kæder med den unge hollænder.

Officielt: Pogba vender retur til Juventus

Og nu lyder det til, at Juventus er i gang med at forberede sig på en eventuel transfer. I hvert fald er klubben angiveligt klar til at erstatte hollænderen, skulle et skifte gå i gennem.

– Som i ved, var der et møde med Bayern i går. For nu er han stadig Juve-spiller, og jeg behandler ham også som en. Transfervinduet er åbent indtil 31. august, og alt kan ske, fortæller Juventus-manager, Max Allegri, ifølge Evening Standard til det italienske medie Calciomercato.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Skulle han forlade klubben, er klubben klar til at erstatte ham på bedst mulig måde, fortsætter italieneren til Calciomercato ifølge Evening Standard.

Den nu 22-årige hollænder skiftede til ‘Den Gamle Dame’ fra Ajax i sommer 2019 og er på kontrakt i Italien indtil sommeren 2024.

Timeline

Notifications

Notifikationer