2 min læsningTidligere Superliga-profil er på kontrakt i Ukraine: Kender ikke min fremtid

Mikkel Duelund er på kontrakt i den ukrainske storklub Dynamo Kyiv, selvom landet stadig kæmper mod den russiske invasion. Fodboldfremtiden er derfor uvis for danskeren, men den tidligere FC Midtjylland-profil vil ikke beklage sig.

2 min læsning
Mikkel Duelund
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mikkel Duelunds fodboldfremtid står i øjeblikket hen i det uvisse.

Offensivsspilleren, der tidligere har vundet DM-guld med FC Midtjylland to gange, er nemlig på kontrakt til sommeren 2024 hos den ukrainske storklub Dynamo Kyiv, der af gode grunde ikke ved, hvad den kommende sæson byder på.

Med den russiske invasion af landet, er det nemlig fortsat uklart, hvornår – og om – den ukrainske fodboldliga bliver genoptaget.

Selv tager den 25 årige dansker dog situationen med ophøjet ro, fortæller han i et interview med bold.dk.

Tidligere profil i Superligaen er på kontrakt i Ukraine: Ved ikke, hvad der skal ske

– Det er selvfølgelig en meget speciel situation med Dynamo og Ukraine, men jeg skal ikke brokke mig over min egen situation, når jeg ved, hvad mine holdkammerater og gode venner i Dynamo – og i Kyiv generelt – gennemgår med krigen, lyder det således fra Duelund, som i den forgangne sæson var udlejet til den hollandske danskerklub NEC Nijmegen, hvor Lasse Schöne og Magnus Mattsson også er på kontrakt.

Her har han – netop grundet invasionen – indtil videre fået lov til at træne med i opstarten, hvor fremtiden umiddelbart godt kunne være for ham. Dog oplever Mikkel Duelund også interesse fra andre klubber.

– Jeg er sådan set glad for at være i NEC, men det er ikke afgjort, om jeg bliver. Lige nu bliver der arbejdet intenst i forhold til Dynamo og de interesserede klubber. 

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg håber, det falder endeligt på plads i løbet af de næste uger. Det kan blive NEC, men der er også andre interesserede klubber, der kunne være spændende, siger Mikkel Duelund til bold.dk.

Mikkel Duelund nåede at spille 120 kampe, score 26 mål og lave 15 oplæg for FC Midtjylland, inden han i sommeren 2018 blev solgt til Dynamo Kyiv.

Erik Sviatchenko åbner op om Ukraine: Jeg beder hver aften og hver morgen – det er et godt sted at gå hen

Danskeren spillede i den forgangne sæson 25 kampe for NEC Nijmegen i både liga- og cupregi, hvor det blev til tre mål, tre oplæg og en placering som nummer 11 i Æresdivisionen. 

Timeline

Notifications

Notifikationer