2 min læsningDansk Bundesliga-stortalent storroses: Han er fræk og selvsikker

Oscar Fraulo er netop skiftet fra FC Midtjylland til Bundesliga-klubben Mönchengladbach. Den nye cheftræner roser danskeren til skyerne efter første træning.

2 min læsning
Oscar Fraulo skifter til Mönchengladbah
Foto: fcm.dk / fotograf: Daniel Stentz

Danske Oscar Fraulo slap godt fra den første træning i sin nye klub Mönchengladbach. Endda meget godt, hvis man spørger klubbens cheftræner Daniel Farke. Det skriver klubbens hjemmeside.

Der ville være forståeligt, hvis der var lidt nervøsitet, når man som 18-årig pludselig skal træne med Bundesliga-spillere som Marcus Thuram, Alassane Plea og Breel Embolo. Men Oscar Fraulo gjorde stort indtryk på sin nye cheftræner.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Han er meget fræk og selvsikker. Det er præcis, hvad du har brug for for at etablere dig i Bundesligaens dog-eat-dog verden, siger cheftræner Farke.

Selvom det danske stortalent til træningen viste, at han var klar på sit nye eventyr i Bundesligaen, så maner Daniel Farke til besindighed og forklarer, at man bør have tålmodighed med Fraulo og ikke pace ham for meget.

– Han gjorde et stærkt indtryk under den første træning, men det er også vigtigt, at vi ikke rykker for hurtigt. Oscar er stadig kun 18 år og har kun rigtig spillet på ungdomsniveau før. Vi vil give ham al den tid, han har brug for for at udvikle sig og vide, at han har masser af potentiale. Han er spiller, vi håber vil have en indflydelse i fremtiden, siger cheftræneren.

Officielt: FCM sælger dansk stortalent til Bundesliga-klub

Oscar Fraulo skiftede fredag til Mönchengladbach fra FC Midtjylland, hvilket du kan læse mere om herover. Hos midtjyderne blev det til to førsteholdskampe, så det unge stortalent har fortsat ikke den store erfaring som seniorspiller.

Timeline

Notifications

Notifikationer