2 min læsningSønderjyskE sælger ung profil til USA

Superliganedrykkerne fra SønderjyskE har mandag solgt en af sine unge offensivprofiler til amerikanske St. Louis City SC.

2 min læsning
Isak Jensen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE har solgt 18-årige Isak Jensen til den amerikanske MLS-klub St. Louis City SC.

Det oplyser superliganedrykkerne mandag på sin hjemmeside.

I den danske NordicBet Liga-klub er man fint tilfredse med, at det er lykkedes at sende en af sine unge spillere, der har en fortid på klubbens akademi, til USA og MLS.

– Isak Jensen har haft et stort ønske om at forfølge denne mulighed, og vi har fået et fornuftigt transferbeløb for overgangen, og derfor sender vi ham nu til USA og ønsker ham held og lykke med den amerikanske drøm, lyder det fra sportsdirektør Esben Hansen, der fortsætter:

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han har udviklet sig godt i vores akademi, hvor trænere og ledere fortjener et skulderklap for, at Isak Jensen først blev 3F Superliga-spiller hos os og nu altså også udlandsprofessionel. Vi takker ham for tiden i SønderjyskE – både på akademiet og i førsteholdstruppen – og ønsker ham alt det bedste fremover.

Campo mener: Disse 12 superligaspillere bør skifte klub i sommerens transfervindue

Den 18-årige offensivspiller nåede at spille 24 førsteholdskampe for SønderjyskE i den forgangne sæson, hvoraf de 19 var i Superligaen.

Resten var i pokalturneringen, hvor sønderjyderne som bekendt nåede semifinalen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P