International Fodbold

Medier: Nu starter Wayne Rooney det næste trænereventyr

Den tidligere Manchester United-topangriber og Derby-cheftræner, Wayne Rooney, har nu fundet sin næste arbejdsgiver på den anden side af Atlanten.

Wayne Rooney skal være træner i DC United
Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix

36-årige Wayne Rooney kæmpede bravt for at redde Derby County i seneste sæson, der grundet en skrantende økonomi fik fratrukket 21 point i Championship, men det slog fejl.

Derfor trak han sig fra posten som cheftræner et år før hans kontrakt udløb med klubben. Men nu skulle den engelske kulttræner være klar til at tage en ny trænertørn i MLS.

EU-domstol indleder retssag: Super League-udbryderne på den ene side – Uefa og Fifa på den anden

Han er nemlig blevet spottet i den amerikanske lufthavn Dulles i Washington natten til mandag dansk tid.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her skal han efter alt at dømme være træner for hans tidligere klub, DC United, hvor han spillede 48 kampe med 23 mål til følge fra 2018-2020.

Det underbygger den troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, som kalder aftalen for en ‘done deal’, mens han refererer til lokale mediers viden om sagen.

Overblik: Her er den dyreste startopstilling i europæisk fodbold anno 2022!

Rooney skulle angiveligt kun være en underskrift fra at kunne erhverve sig den nye titel som MLS-træner, og han ser frem til de udfordringer, som forbinder sig til den nye træneropgave.

DC United er da også nummer chok i MLS, hvorfor der er noget at tage fat på for den karismatiske Wayne Rooney.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P