Premier League

Officielt: United-legende takker af som Derby-manager efter tumultarisk nedrykning

Efter atten måneder med rod i økonomien og fratrukne point i Championship har Wayne Rooney valgt at trække sig som Derby-manager.

Rooney
Det begynder at se mørkt og umuligt ud for Derby County. Foto: dcfc.co.uk

Derby County har været igennem svære atten måneder, hvor en skrantende økonomi førte til 21 fratrukne point i Championship og i sidste ende en tur ned i den tredjebedste engelske række.

Ovenpå den sæson har Wayne Rooney valgt at trække stikket som Derby-manager før tid. United-legenden mener, at Derby trænger til fornyet energi.

Desuden har klubbens ejerforhold spillet en væsentlig rolle for Rooney.

– Jeg har fulgt udviklingen med ejerskabet af klubben henover sommeren. I dag har jeg meddelt klubben, at jeg ønsker at stoppe. For at være fair overfor dem skal det siges, at de forsøgte alt, for at få mig til at blive, siger Rooney og fortsætter.

– Personligt mener jeg, at klubben nu skal ledes af folk med frisk energi, så den ikke bliver påvirket af hændelserne over de sidste atten måneder. Jeg vil huske tilbage på min tid i Derby mod stolthed og vemod og vil sige tak til staben, spillerne og klubbens fans for støtten. Jeg vil aldrig glemme jer, og jeg håber vi ses igen snart, i en gladere tid, siger Rooney til klubbens hjemmeside.

I september blev klubben sat under administration, hvilket den fortsat er, mens der ledes efter nye ejere. Fra administrationen lyder følgende besked.

Rooney indrømmer: Lange knopper skulle skade Chelsea-spillere

– Administrationen vedkender staben og fansenes frustrationer og er lige så skuffede over nyheden, men vi ønsker, at han og familien får succes i fremtiden. Vi er sikre på, at de altid er velkomne her, skriver administrationen på klubbens hjemmeside.

Wayne Rooney havde kontrakt med Derby til sommeren 2023, men den er nu ophævet et år før tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P