1 min læsningManchester United bekræfter: Ronaldo rejser ikke med på træningslejr

Cristiano Ronaldos tid i Manchester United kan angiveligt snart være forbi. Nu bekræfter klubben selv, at han ikke rejser med resten af truppen på træningslejr.

1 min læsning
Ronaldo
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo rejser ikke med Manchester United, når de om lidt sætter sig på et fly mod Thailand, hvor første del af klubbens preseason starter.

Det oplyser klubben fredag eftermiddag på sin hjemmeside.

Klubben oplyser desuden, at man har givet Cristiano Ronaldo nogle ekstra fridage af familiemæssige årsager, og at dette lægger til grund for, at han i første omgang ikke rejser med resten af truppen til Thailand.

Cristiano Ronaldo har sommeren igennem været kædes sammen med et klubskifte væk fra den engelske storklub, da han angiveligt skulle være utilfreds med, at han i den kommende sæson ikke kan spille Champions League-fodbold med klubben.

Noget, der dog ikke er bekræftet fra nogle parter.

På rygtebasis bliver klubber som Chelsea, Bayern München, Napoli og AS Roma særligt bragt i spil, når det kommer til den portugisiske verdensstjernes fremtid.

United-legende: Ronaldo kender ikke engang EL-hymnen

På træningslejren, som finder sted i både Thailand og Australien, skal Manchester United spille mod Liverpool, Melbourne Victory, Crystal Palace og Aston Villa.

Herefter tørner man sammen med Atlético Madrid på Ullevaal Stadion i Norge den 30. juli, inden man dagen efter får besøg af Rayo Vallecano på Old Trafford.

Foruden Cristiano Ronaldo rejser Phil Jones og Andreas Pereira i første omgang heller ikke med resten af truppen på træningslejr, oplyser klubben.

Timeline

Notifications

Notifikationer