Brøndby tabte til tyskere efter flot føringsmål af Cappis

Brøndby tabte 3-1 til tyske Hansa Rostock, efter at have været foran med 1-0 på et flot mål af Christian Cappis.

Brøndby IF, Hansa Rostock, Brøndby-Hansa Rostock resultat.

Brøndby havde ligesom mange af Superligaens øvrige klubber sin sidste testkamp lørdag, inden det går løs i Superligaen om en uge.

Her var klubben fra Vestegnen taget et smut til det nordøstlige Tyskland, hvor 2. Bundesligaklubben Hansa Rostock ventede. Hjemmeholdet viste sig som det stærkeste mandskab på dagen, og vandt kampen med 3-1 over de danske gæster.

Det var ellers Brøndby, der bragte sig i front kort før pause. Med flot kombinationsspil, fik Christian Cappis spillet sig igennem både Hansa Rostocks midtbane og forsvar, inden han med en fiks vending i Rostock-feltet blev fri til at sparke bolden i mål.

Fra anden halvlegs begyndelse stod det dog hurtigt klart, at Hansa Rostock var kommet ud med intentioner om at vinde kampen.

Først blev det til 1-1 efter fire minutter af anden halvleg, inden det blot fem minutter senere blev til 2-1 til tyskerne på et flot langskud, efter sløset opspil af Brøndbys Kevin Tshiembe.

Med 85 minutter spillet jagtede Brøndby det udlignende mål, men i stedet blev det Hansa Rostock, der efter at have erobret bolden foran ejet felt stak i en omstilling. Her kom de frem til et fladt indlæg, som Mads Hermansen i Brøndby-målet fik handsken på, men som alligevel endte foran et nu tomt Brøndby-mål. Og så var det ellers en formsag for den frie Rostock-angriber at sparke bolden i mål.

Dermed endte det med et 3-1-nederlag til Brøndby i opstartens sidste testkamp, inden det går løs den 17. juli i Superligaen hjemme mod AGF.

Er tredje gang lykkens gang? Udenlandsk klub byder på Brøndby-anfører

Brøndbys anfører Andreas Maxsø var desuden ikke med i kampen, da han sad ude med en skade.

– Andreas Maxsø udgik fra gårsdagens træning med et slag, og vi afventer derfor nærmere undersøgelse, oplyser Brøndby på sin hjemmeside.